Projecten > ArchiefOp deze pagina vindt u een selectie van projecten in realisatiefase en een aantal afgeronde projecten.

Archief:

• Herontwikkeling Westewagenstraat te Rotterdam

Werkzaamheden: Herontwikkeling
Projectomschrijving:
Herontwikkeling van 4000m2 aan vastgoedobjecten met diverse gebruiksfuncties in het centrum van Rotterdam. Deze achterstallige gebouwen dienen herontwikkeld te worden met eventueel nieuw toe te voegen functies. Huidige functies; kantoren, winkels, horeca en wonen. Ad Hoc heeft het huidige kantoorgedeelte in beheer en er wordt gewerkt aan diverse optionele plannen.

• Marconi Oranje, Kantoor te Rhoon

Werkzaamheden: Projectontwikkeling & Bouwmanagement
Projectomschrijving:
Na diverse financiële haalbaarheidsopties te hebben bekeken is er besloten voor nieuwbouw van 400m2 transparant kantoor op naastgelegen locatie i.p.v. optoppen van bestaande bouw. De uitgevoerde optie is rendabeler gebleken dan de veronderstelde opbouw en de nieuwbouw is inclusief ontwerp en vergunningtraject in slecht één jaar gerealiseerd.

• MNO Noord, Kantoor/Werkplaats/Laboratorium te Leek (GR)

Werkzaamheden: Projectontwikkeling & Bouwmanagement
Projectomschrijving:
Ontwikkeling van een modern kantoor inclusief archiefruimte half in de grond en daarbij een werkplaats met asfalt- en betonlaboratorium. Op het asfaltverharde terrein is tevens een wasplaats aangelegd voor groot materieel inclusief overdekte stallingruimte. Het karakteristieke kantoorgebouw hangt aan 3 zijden over waardoor het van de grond gelift wordt en lijkt te zweven. Er is gekozen voor degelijke "stoere" materialen welke passen bij een aannemer in grond-, weg,- en waterbouw.

• MNO Rotterdam, aanbouw kantoor te Rotterdam

Werkzaamheden: Projectontwikkeling & Bouwmanagement
Projectomschrijving:
Ontwikkeling van 2-laagse aanbouw aan bestaand en operationeel kantoorpand aan de Waalhaven te Rotterdam. Omdat pier is opgebouwd van oorlogspuin kon er niet geheid worden. De aanbouw is fris en modern ingericht, zij biedt +/- 20 extra ruime werkplekken. Na realisering is de koppeling gemaakt met de bestaande bouw en zijn daar interne verbeteringen gerealiseerd.

• Womy Equipment Supply, Kantoor/Werkplaats te Moerdijk

Werkzaamheden: Projectontwikkeling & Bouwmanagement
Projectomschrijving:
Ontwikkeling van een kantoorgebouw met aansluitend een magazijn en werkplaats voor gelederenbussen. Kantoorgebouw heeft een duurzame klimaatinstallatie en wordt per kamer onafhankelijk verwarmt en gekoeld. Op het buitenterrein is een open wasplaats gerealiseerd. De werkplaats is gefundeerd op HSP (High Speed Palen) om de draagkracht van 50KN te kunnen waarborgen. Tevens herbergt de werkplaats sanitaire voorzieningen en kantine voor het personeel.

• Pon Equipment, Kantoor/Werkplaats te Moerdijk

Werkzaamheden: Projectontwikkeling & Bouwmanagement
Projectomschrijving:
Ontwikkeling van een kantoorgebouw met aansluitend een magazijn en werkplaats voor groot materieel. Kantoorgebouw heeft een kantine en sanitaire voorzieningen voor de monteurs. Op het buitenterrein is een open wasplaats met hoge druk reinigers gerealiseerd. De werkplaats is ingericht door Pon Equipment BV met oliedrukinstallaties t.b.v. het zware gereedschap en wordt verwarmd door gasheaters.

• Design Dock Rotterdam, multi tennant Business to Business center te Rotterdam

Werkzaamheden: Coördinatie exploitatie B2B center
Projectomschrijving:
Multi tennant Business to Business center van 4500m2, voormalig oude vleesfabriek voorzien van de nodige updates en aantrekkelijk gemaakt voor startende jonge ondernemers. Diverse verbouwingen gecoördineerd en sturing gegeven aan contractvorming nieuwe huurders inclusief het behouden van de huidige huurders. Meer informatie is te vinden op www.designdockrotterdam.com