Projecten


 • Archief

 • Op deze pagina vindt u een selectie van projecten in realisatiefase en een aantal afgeronde projecten.

  Onderhanden werk:

  • NTC Tankcontainer Cleaning Terminal te Botlek Rotterdam

  Werkzaamheden: Bouwmanagement
  Projectomschrijving:
  Directieondersteuning bij nieuwbouw van kantoor en wasstraten t.b.v. reinigen tankcontainers. NTC kan straks als onafhankelijk tankreinigingsbedrijf een grote hoeveelheid tanks reinigen en repareren op een veilige milieuvriendelijke methode. Het gebouw bestaat voornamelijk uit staalconstructie met aluminium sandwich panelen op een vloeistofdichte ondervloer. Er wordt extra veel aandacht besteed aan de reinigingsinstallatie en waterzuivering. Op de totale bouwinvestering vertegenwoordigen deze twee disciplines al snel de helft van de begroting. De vloercoating is bestand tegen hoge temperaturen (+/- 100°C) en diverse chemicaliën. Per 1 mei 2013 is men operationeel en kan men de eerste klanten verwelkomen.

  • Particuliere woning met kantoor te Rotterdam

  Werkzaamheden: Advies & toezicht
  Projectomschrijving:
  Particuliere opdrachtgever bijstaan in het bouwen van woonhuis inclusief verhuurbaar kantoor op de bovenste verdieping. Circa 1800m3 inhoud, gebouwd met oog voor gebruik van authentieke materialen en uitstraling. Het gebouw staat deels met het souterrain in het dijklichaam waardoor men straks 3 volwaardige vloeroppervlakten kan betrekken.

  • Herontwikkeling Westewagenstraat te Rotterdam

  Werkzaamheden: Herontwikkeling
  Projectomschrijving:
  Herontwikkeling van 4000m2 aan vastgoedobjecten met diverse gebruiksfuncties in het centrum van Rotterdam. Deze achterstallige gebouwen dienen herontwikkeld te worden met eventueel nieuw toe te voegen functies. Huidige functies; kantoren, winkels, horeca en wonen. Ad Hoc heeft het huidige kantoorgedeelte in beheer en er wordt gewerkt aan diverse optionele plannen.